torsdag 11 december 2014

v. 50 Slutuppgift

Hej!

I detta inlägg ska ni posta era brev, som ju är er slutuppgift. Röd och blå grupp ska posta senast på torsdagen den 11:e december 2014. Grön grupp ska posta senast på måndagen 15:e december, eftersom luciafirandet tar er lektion på fredagen.

Du postar ditt brev och skriver vem du är. Om du inte vill lägga ut ditt brev med ditt namn så måste du mejla mig, vilket namn du använder. Du måste ha ett namn eller signatur eftersom detta är en uppgift som jag kommer att bedöma.

Lycka till allihop! <3

60 kommentarer:

  1. 2004-01-18, Glömå

    Kära Adnan,
    Jag förstår att du är förvirrad. Jag skäller ut dig för något som du inte har gjort, jag gör slut med dig och nu har jag lämnat dig. Jag ska försöka förklara allt i detta brev, även om det kanske verkar som en enda röra. Jag vill att du ska förstå att jag inte skyller något på dig, ingenting alls. Allt är mitt fel och nu är det jag som får betala.

    Jag vill börja med att säga att jag inte tror att det var du som besökte mig på lasarettet längre. Jag vet vem det är nu. En kille vid namn Robert Westlund. Förlåt för att jag anklagade dig. Jag visste redan i dörröppningen att du var oskyldig. Jag såg det i dina ögon. Du är inte en person som ljuger. Du är inte en sån som mig.

    Samma dag gjorde jag slut med dig. Jag såg hur ont du fick av det. Du ska veta att det gjorde ont i mig med. Det var ett svårt val, men jag ville inte se dig lida mer. Jag förtjänar inte dig Adnan. Jag var otrogen mot dig Adnan. Med Jocke. Det finns inget jag ångrar mer än det. Jag gick hem till honom en dag. Han lade något i teet. Efter det är allt ett suddigt minne. Jag antar att det var på grund av honom jag blev gravid, vilket jag gissar att du listat ut nu. Jag vet att du inte skulle dömt mig om jag hade berättat. Men jag klarade inte ens av att erkänna det för mig själv. Förlåt.

    Du kanske inte förstår varför jag försvann. Killen jag skrev om innan, Robert, hemtjänsten, han har förföljt mig. Jag kände igen den gråa munkjackan som han bar på lasarettet. Jag åkte iväg till Glömå, där han bor, för att ta reda på mer. Han kom hem medan jag var i huset. Jag sprejade honom med pepparsprej och sprang iväg, bort från huset. Jag kom inte långt. Snubblade. En bil kom körande emot mig. Och sedan blev det svart.

    När jag skriver detta brev sitter jag fastspänd i en bil. Simons bil, Jockes kusin. Jag har lyckats lossa tejpen från händerna. Han har skadat mig, slagit mig, hotat mig. Jag är rädd Adnan. Ingen vet att jag är här. Det är inte mycket tid kvar nu.
    Kära Adnan, snälla lägg ingen skuld på dig. Det fanns inget du kunde göra. Min fina, kära Adnan. Jag älskar dig.

    Jag vet inte om du kommer få brevet nu eller om tio år. Om du ens hittar det här ute i ödemarken. Men jag vill att du ska komma ihåg att du har gjort allt bra. Du har visat att du bryr dig och älskar mig. Jag kunde inte vara mer tacksam. Jag hade hoppats att jag skulle få spendera mina sista minuter med dig vid min sida. Jag antar att det inte blir så nu. Säg till mina föräldrar att jag älskar dem.

    Din för alltid,
    Malin.

    SvaraRadera

  2. Göteborg 2003- 06-29


    Hej pappa! Du ska bara veta vad konstiga saker som har hänt det sista. Erika blev kidnappad, hon var borta länge. Jag känner mig elak för jag var inte orolig eller rädd för hennes skull, jag saknade henne inte heller. När hon kom tillbaka så pratade vi inte utan hon pratade med han där Adnan som jobbar på samma ställe som henne. Allt har förändras nu det sista. Om ändå du var här och kunde hjälpa mig, mamma räcker inte till när det är killproblem för hon är en kvinna så hon vet inte så mycket. Jag behöver en som vet, en som kan hjälpa mig. På den senaste tiden har allt varit jätte konstigt. Från början var det helt okej men nu, allt har förändrats jag känner inte att det kommer funka med Andrea för jag tror fortfarande att jag gillar Erika. Jag har förstört allt. HJÄLP MIG!!

    I alla dessa år har jag undrat varför du lämnade oss här helt ensamma, du vet hur jobbigt det är att ha så många barn, och att vara ensam med så många barn är ju värre än vad det för dig. Jag har velat prata med dig innan men jag har aldrig vågat ta steget fram. Det känns som om du är en helt främmande person som jag kände igen. Jag vill träffa dig men jag vågar inte för jag är rädd att du ska lämna mig igen…


    Kommer jag nånsin se dig igen? Ibland känns det som om du inte existerar. Som om jag bara tror att du verkligen kommer läsa detta brev. Jag har så många andra frågor till dig men dom är så många, så nu kommer några.

    Hur har du det bär borta? Har du en fru? Har du barn? Är du lycklig där du är? Vill du komma och hälsa på? Får jag nångång se dig igen? Men det jag mest har undrat alla dessa år är… Har du saknat mig?

    Jag vill träffa dig och jag jag vill förlåta dig men när jag tänker efter kan det bli väldigt svårt att kunna förlåta dig för alla dessa år du har varit borta så hör du av dig först nu! Det är så svårt att tänka sig att du nångång kanske sitter här brevid mig, vi pratar, vi skrattar, vi umgås, vi är som “far och son”. Jag kan föreställa mig det men jag tror inte att det kommer hända. Vi är släkt men vi umgås aldrig, vi träffas aldrig och det kommer vi nog aldrig att göra heller. Vi får bara stå ut med det Det har varit så i så många år så det är nog inte så svårt att ha det så i några år till, eller vad tycker du?


    Från Samuel, din son!!!

    P.S. hoppas att vi kanske ses snart ändå :) Jag saknar dig och det kommer jag alltid göra!


    SvaraRadera
  3. Himlen 2004-16-12

    Hej Adnan!

    Nu är jag på en bättre plats. Hur mår du?
    Älskar dig fortfarande även om jag är död. Jag vet inte hur jag ska beskriva det men ska försöka. Hoppas du förstår. Så här är det: varje gång jag ser dig så pirrar det i magen. Önskar att jag fortfarande levde så jag kunde se dig igen.
    När du var med mig kände jag att du brydde dig om mig. Det gillar alla tjejer, alltså att man bryr sig om en och inte bara snackar om sig själv. Du frågade alltid hur jag mådde och det gjorde inte Jocke. Han brydde sig säkert inte ett skit om mig. Han utnyttjade mig bara.
    Vet du vad som hände den dagen då jag försvann? Det kanske du vet men om inte, så måste jag berätta för dig. Allt började när jag märkte att någon följde efter mig. Det första tecknet på det var att min konfirmations bild var borta. Jag undrade var den hade kunnat ta vägen. Några dagar senare när jag skulle gå in på mitt rum såg jag mannen från hemtjänsten, Robert, snoka runt bland mina saker. Då förstod jag att det var han som förföljde mig. Han visste allt om mig och jag visste ingenting om honom. Jag tog reda på hans adress och åkte dit med pepparspray för säkerhetens skull. När jag kom fram till hans hus var det tomt. Jag var väldigt nyfiken och lite dum också eftersom jag gick in. Jag var rädd att han skulle komma tillbaka när som helst och därför sökte igenom huset snabbt. Det var inte alls fräscht ska jag säga dig. Vem det än nu var för galning som bodde där hade han inte något ansvar alls. Saker låg slängda överallt. Det var som om hans föräldrar inte hade uppfostrat honom som man skulle. Väl i det sista ǩrummet hörde jag en bilmotor. Jag kollade ut genom det smutsiga fönstret och såg hans bil. Det var då jag fick panik. Jag tänkte om jag skulle gömma mig eller springa ut ur huset? Vad skulle du gjort?
    Jag gick till ytterdörren och väntade tills han öppnade. När han gjorde det tänkte jag spreja med pepparsprayen men han slog den ur mina händer. Jag lyckades springa förbi honom. Oturligt nog ramlade jag och fick väldigt ont i foten. Målet var att komma så långt bort från huset som möjligt. När jag hade hunnit en bit fram hörde jag en bil. Jag tänkte att det var Robert men förvånansvärt var det Simon, Jockes kusin. Simon tog in mig i bilen. Inte häller då visste jag vad jag skulle göra. Snart därefter såg jag att Simon höll något i sin hand och sedan blev allting svart. Och så var det ett tag tills jag hamnade i himlen.
    Aja, det var allt du behövde veta. Hoppas du har det bra och att det går bra för dig i skolan. Men glöm inte att ha kul!
    Hejdå!

    SvaraRadera
  4. 2012-14-09
    Emmelie Hagelin
    Från Joakim till Malin
    1416 tecken
    286 ord
    ------------------------

    Hej Malin det är Joakim.

    Du vet att jag inte är så bra på att skriva brev men jag älskar dig så jävla mycket, så jag antar att jag måste försöka i alla fall.

    Innan dig så gick jag ut med en tjej som hete Emily, vi träffades bara några gånger men jag blev kär med en gång. Du ser ut lite som henne jag tror att det var det som fångade mitt öga.
    Jag älskar dig lika mycket som jag älskade henne. Jag vill inte ha dig en dag bara för att du ska försvinna den nästa, precis som hon gjorde.
    Om folk inte tror att jag dödade henne så tror de att hon rymde hemifrån men jag vet bättre än så, hon var en sådan person som aldrig skulle göra något dåligt.

    Snälla lämna mig inte jag ber dig från mina knän.
    Malin jag är så hemskt ledsen att jag slog dig. Jag ville inte göra det men jag hade druckit och sen så såg du drogerna. Jag var så full att jag inte fattade vad jag höll på med. Jag vet att jag lovade att sluta langa men jag behöver cashet!
    Du vet att min farsa slog mig och morsan, och du vet att jag inte är min farsa och jag kommer aldrig vara honom snälla kom tillbaka till mig. Jag kan behandla dig som en prinsessa om du vill att jag ska göra det bara kom tillbaka.
    Kan du inte höra hur ledsen jag är varenda gång jag ringer dig. Du kan inte dumpa mig bara för att jag gjorde ett pyttelitet misstag.
    Vad kan jag göra för att du ska förlåta mig?

    Jag hoppas att du kan förlåta mig en dag.

    SvaraRadera

  5. Glömå 2004-12-01



    Hej Adnan,



    ...jag står här, vid den öde hållplatsen. Det här är min slutdestination, Glömå. Du undrar säkert vad jag gör här. Men mitt svar är: att få svar på tal. Därefter undrar du säkert vad jag vill få för svar. Du har massor av frågor för att du inte vet så mycket, Adnan. Jag skriver det här för att be om ursäkt för att jag inte har sagt saker till dig som jag borde ha gjort. Jag tänker förklara allt jag har tyngt ner mitt hjärta med och inte tömt - allt på ett papper. Så mesigt, jag vet. Sånt borde förklaras öga mot öga. Men jag har inte mod till det. Jag skäms över att jag stod framför dig, såg dig in i ögonen och ljög. Jag orkar inte mer. Därför tänker jag skriva ner allt - precis allt. Jag klarar inte av att se dina ledsna ögon, ditt sårade tillstånd.

    Du förtjänar att få veta allt, så mycket som du har älskat mig och varit en trogen pojkvän.

    Jag var hos gynekologen: jag gick på en undersökning efter att ha gjort abort. Jag var gravid. Ett ord, men så mycket mer. Och inte med vem som helst - Jocke, Jocke Myrstedt. Jag skäms över det. Det hände när vi hade träffats. Nu när du läser det här förstår jag om du aldrig vill träffa mig igen. Jag vill bara att du ska veta att jag inte gjorde det medvetet, att jag aldrig skulle såra dig.

    Han förgiftade mig och sen minns jag inget mer. Därefter blev jag gravid, och det var då jag gjorde abort, jag ville verkligen inte att någon skulle veta om det. Det är därför jag tror att jag blev gravid med Jocke. Att lydiga, rara Malin skulle ha det ihop med Jocke, brottslingen i Bergsfors, ville jag inte sprida. Det förflutna behövde inte förstöra nuet, när jag verkligen är lycklig. Jag älskar dig Adnan och kommer alltid att göra det. Ingen annan. Ända sen jag träffade dig på Carlssons så visste jag att det var något speciellt med dig, att du inte var som andra killar. När jag kände mig nedstämd och hopplös, så kom du in i mitt liv och gjorde det så mycket mer spännande, värt och underbart, att jag bara ville skrika av glädje. Jag har inte känt så på länge.

    Så tro inte att jag dolde och gjorde allt detta för att jag var otrogen (medvetet) och inte älskade eller respekterade dig, utan för att jag var så rädd för att förlora dig, mitt livs kärlek, att inte känna hopp, kärlek och glädje i min själ längre. Vi hör ihop.

    Vi kan inte låta alla dessa hemligheter komma emellan oss.


    PS. Du undrar säkert vad jag gör här i Glömå, men jag kan inte avslöja så mycket nu. Allt jag kan säga är att jag vill få reda på mer. Få reda på vem som har bevakat mig under lång tid. Vem som är mannen i munkjackan.


    MVH//Malin

    SvaraRadera

  6. Bergsfors 2004-12-27

    Hej Andrea.

    Jag vet att det var länge sedan det hände, men jag har svårt för att riktigt släppa taget om det. Min fråga är: varför gjorde du det? Du vet att jag älskade Samuel mer än allt annat.
    Han var den rätta. Men ändå kände du att du behövde ta honom ifrån mig. Det är så typiskt dig att inte bry sig, du kan vara så egoistisk. Det enda jag vill ha är ett riktigt svar.
    Mådde du bra när jag var borta, då du kunde ha honom för dig själv? När det kommer till både dig och Samuel, så vet jag inte vad jag ska tycka. Jag älskar er båda.

    Men efter att jag såg dig kyssa honom, visste jag inte att någonting skulle vara detsamma.
    När jag tänker på det nu, verkar det som om ingen av er brydde sig om vad jag kände.
    Det bästa för oss är nog att vi tar en paus. Kanske i några veckor, kanske för alltid.

    Jag mår dåligt av att kolla på dig, Andrea. Du vet att jag inte skulle göra något sådant mot dig, så varför skulle du göra det mot mig? Du brydde dig bara om dig och Samuel. Det kändes till och med att det bara var det du brydde dig om när jag hade försvunnit; hur du skulle säga förlåt om jag kom tillbaka, hur eran relation skulle vara. Allt var centrerat på er två och jag vid sidan om, som offret.

    Jag var borta och jag visste att när jag blev fri, om jag blev fri, så skulle jag inte kunna komma till varken dig eller Samuel. Ni hade gjort nog med saker, jag trodde att jag skulle dö med tanken av att jag aldrig någonsin fick träffa min familj igen och att Samuel var otrogen mot mig med dig.
    När vi väl träffade varandra efter alla dessa veckor frågade du inte ens hur jag mådde.
    Jag vet inte ens om jag vill höra på din sanning längre, det har hittills bara varit massa dåliga ursäkter istället för ett rakt svar.

    Jag vill att vi tar en paus från varandra nu, jag skiter i era dåliga ursäkter, jag skiter i att du var galet kär i honom och jag skiter totalt i att han bara gjorde det för att hämnas.
    Jag kan inte ändra på det ni gjorde fel, det som har hänt och ni verkar inte ens försöka.
    Nu är det min tur att inte bry sig.

    Hej då.

    // Erika


    SvaraRadera

  7. Stockholm 2004-12-12



    Hej Erika jag älskar dig skit mycket!! Det som hände med Andrea var bara en impulsgrej en när du inte kom till spelningen så lacka jag ur och det var inte meningen.


    Just nu sitter jag uppe hos pappa i Stockholm och längtar efter dig så himla mycket jag har börjat jobba på en förskola. Men jag tänker på dig hela tiden så jag nästan dör jag ligger och gråter på nätterna och längtar efter dig. Erika du måste förstå att jag älskar dig. Kan du bara inte glömma den grejen med Andrea det är inte hon jag älskar, det är dig jag älskar ERIKA. Kan inte vi träffas och prata om detta typ nere i Bergfors. På pizzerian eller så kommer du hit så tar vi en fika. När vi har pratat ut så får du bestämma dig men jag älskar dig över hela mitt hjärta ÄLSKLING.


    För när regnet bara faller ner så vill jag vara mer med dig. För jag älskar dig även när du hatar mig Erika du är de jag alltid velat ha du är bäst från månen och tillbaks.


    Erika jag säger det igen, kan du inte bara glömma de med Andrea. Erika jag älskar dig och ingen annan. Om du vill ha mig igen så är du bara min och ingen annans älskar dig min fina älskling.


    Jag tänkte att vi kunde träffas 2005-01-25 för att ta en fika och prata om det som jag har sagt i brevet ring mig om du vill det. Ring på detta nummer 0735489004.


    Älskar dig Erika. Din Samuel.

    SvaraRadera
  8. Bergsfors 2014-05-11


    Kära Adnan!

    Gud, det känns som om det var igår som du räddade mig från Jocke och Simon, jag kan ännu inte släppa dagen. Rädslan förföljer mig som min egna skugga och jag är alltid på min vakt, jag vet inte om det bara var jag men under den tiden kände jag som ett speciellt band mellan oss. Jag är dock osäker på om du kände samma sak, för om du gjorde det, så kanske du bara kände det för mina likheter med Malin. Mina gröna ögon och mitt bruna hår, du kanske inte skulle fallit för mig om jag sett annorlunda ut.


    Jag sitter nu på din pappas pizzeria när jag skriver detta brev, jag är och hälsar på i Bergsfors över helgen, din pappa sa att du inte var här idag. Jag undrar vart du är någonstans, kanske du har träffat någon ny, i så fall vet jag att hon eller han kommer vara den lyckligaste i världen! Jag har i alla fall ett rätt bra liv i Malmö, jag bor i en liten lägenhet på Drottninggatan. Har skaffat en hund så jag inte känner mig för ensam, ensamheten har skrämt mig.


    Det är så konstigt, eller hur? Att rädslan inte vill släppa taget om mig, den har mig som i ett järngrepp. Jag återupplever den dagen i mina drömmar och de slutar alltid med att vi kysser varandra i slutet, men jag vaknar upp precis innan våra läppar möts. Jag vill verkligen veta slutet på drömmen.

    En sak som jag kom på när jag pratade med Andrea efter att hon kysst Samuel var att leva i nuet, att försöka glömma det förflutna. För tittar man bakåt faller man. Kanske nånting du skulle tänka på efter det som hände med Malin, att gå vidare för hennes skull. Det tror jag hon skulle hon vilja.


    Jag tyckte att det bästa sättet att visa mina känslor för dig var i ett brev, för då kan jag i alla fall prata med dig utan att verka för blyg. Om jag skulle talat med dig öga mot öga hade jag nog i värsta fall svimmat, du gör mig så snurrig att jag inte kan prata i sammanhängande meningar. Varje gång jag ser dig slår mitt hjärta dubblaslag, omvärlden försvinner och det finns bara vi två kvar. Varje gång du ler, pratar eller skrattar så viker sig nästan mina ben. Om du bara kunde fatta hur mycket du betyder för mig, det är omöjligt att beskriva med ord. Adnan, jag har enda sedan jag såg dig alltid haft den lilla hemliga kärlekskänslan för dig, som blev starkare när jag gjorde slut med Samuel.


    Men om du läser detta brevet innan klockan fem på söndag så är jag fortfarande kvar i Bergsfors. Jag bor hos min morfar så det är bara att komma och hälsa på när du vill. I all fall, jag hoppas att du får en underbar fortsättning så ses vi kanske i helgen!


    Varma hälsningar,
    Erika.

    SvaraRadera

  9. Brev Göteborg till Stockholm

    år 2005

    Hej pappa!

    Det är Samuel jag sitter i mitt rum och skriver detta brevet till dig, just nu så gör du säkert något annat så jag kommer inte störa så mycket tid. Du kanske kan få några svar med hjälp av det här brevet eller så kan du bara använda det som ett minne om mig, du undrar säkert varför jag skriver ett brev till dig jo det är så här det har hänt väldigt mycket.


    Först men kanske inte så viktigt men kanske intressant för dig, igår när jag sökte efter ett nytt jobb i en musikaffär jag fick tyvärr inte jobbet. Han sa att jag inte hade tillräckligt med erfarenhet men hur som helst så gjorde Erika slut med mig självklart blev jag ledsen och arg men man måste gå vidare. Så pappa hur är det med dig? Mår du bra? är du lycklig i Stockholm? Hur som helst när jag var 11 år gick du iväg och kom aldrig tillbaka du lämnade mig och mamma. Kommer du ihåg det?


    Det gör du nog vi hade det jätte svårt hon fick ensam ta hand om mig hon gjorde allt lagade mat, tvättade kläder och tjänade pengar jag hoppas att du är nöjd för jag är väldigt besviken på dig. Hur kunde du göra så mot oss du var en förebild för mig men jag skriver detta brevet bara för att berätta att jag förlåter dig, jag förlåter dig för allt du har gjort mot mig och mot min mamma som var din fru. Jag saknar dig men jag vill att du ska veta om du någon sin har det svårt någon gång när som helst och var du än är så är du alltid välkommen och vi kommer göra allt för att hjälpa dig eller jag skulle göra det så du bara vet. Hos oss är du alltid välkommen bara så du vet det. Det var nog allt jag ville berätta hej då pappa vi kanske kommer att ses någon gång i framtiden hoppas att du blev nöjd med brevet och att du fick några svar som du kanske ville ha.


    Mvh din son Samuel


    SvaraRadera

  10. Januari 2004 Bergsfors



    Hej Adnan!



    Först vill jag be om ursäkt för jag varit så hemlig och annorlunda på senaste tiden. Vissa saker har bara inte varit så himla enkla att berätta.



    Den första saken jag tänkte berätta är det där med aborten som du säkert har hört talas om.

    Jo, det var såhär. En dag träffade jag Jocke på stan och vi snacka lite och så. Sedan

    bestämde vi att vi skulle gå hem till honom, men bara för att snacka och dricka te. Jag tror han la något i teet för när jag vaknade låg vi hans säng och jag mindes inget. Jag tror han våldtog mig. Iallafall jag var inte säker men ville ändå ta ett gravitetstest. Det var positivt. Jag visste inte vad jag skulle göra! Om jag skulle berätta för dig skulle du kanske aldrig förlåta mig. Och det förstod jag, det var därför jag inte berättade. Jag hatar Jocke så mycket! Förlåt Adnan!



    På senaste tiden har allt känts konstigt. När jag kom hem efter att jag varit hos dig en gång stod Robert Westlund i mitt rum och det såg ut som han letade efter något. Han sa att han letade efter en penna men jag tror att han letade efter något annat. Därför ska jag åka och “undersöka” hans hus idag och se om han har något med det försvunna konfirmationskortet att göra, eftersom han haft tillgång till mitt rum när han jobbat som hemtjänst hos mamma. Kanske jobbar han hos hemtjänsten för att kunna komma närmare mig?
    Kram Malin.

    SvaraRadera

  11. Brevet

    Glömå maj 2014


    Hej Adnan!

    Detta kommer nog vara det sista du får från mig/Malin. För snart så träffas vi igen.

    Nu är jag i Glömå och försöker skriva de här bravet till dig. Jag hoppas du får tag på den.

    Jag älskar dig och förlåt att jag gjorde slut med dig . I det här brev så ska jag berätta olika saker som har hänt och som du säkert vill få svar på. Du undrar säkert varför jag inte berättade om aborten det är på grund av att jag inte ville att du skulle bli orolig eller så. Ingen visste om det inte ens mina föräldrar och jag vågade inte beräta det för någon inte ens dig. Förlåt, förlåt, förlåt.


    Du undrar säkert också varför jag åkte till Glömå .Jag gjorde det på grund av att det var en man som heter Robert som tog min penna och han jobbar på hemtjänsten och min mamma får ju hjälp från dem och han var hemma hos oss.Han hade precis de kläderna som kvinnan beskrev till mig att någon kom och sa att det var du men det var inte du. Så jag gick hem till honom och försökte hitta pennan och andra saker. Helt plötsligt så f hörde jag att en bil kom och det var Roberts bil jag sprang ut och halkade och tappade min väska. Sedan vaknade jag upp i ett rum. Ingen var där så jag försökte komma ut. När jag var ute så såg jag Robert och han sprang i mot mig. Så jag sprang i mot vägen och det var en bil som stannade på vägen. Jag så att det var Simon. Så jag hoppade in i bilen. Han körde i väg. Jag frågade Simon om han kan skjutsa hem mig så att jag kan träffa mina föräldrar och ringa poliserna,Sedan träffa dig. Men innan vi träffas så hoppas jag att du får det här brevet. Jag vågar inte berätta det här till dig så jag skriver det istället. Men om du vill få svar på andra frågor så kan du komma till mig och vi pratar om det.

    Så nu så sitter jag här i Simons bil och skriver detta till di

    SvaraRadera

  12. Anthons Brev

    2005-04-21 Hej Catrine! Hur mår du? jag skrev det här brevet för att Jag tänkte bara berätta att du hade fel om Adnan. För att han är en snäll och en person man kan prata med när som helst. Han är inte den killen som du tror att han är. Bara för att han kommer från ett annat land så betyder det inte att han är en person som är dum.


    Du kanske inte ser han som en snäll kille men jag kan lova dig att han är en person du kommer gilla. Ibland kan han vara snäll men han har blivit lite tuff nu pågrund av att Malin blev våldtagen.. Vad skulle du göra om din pojkväns föräldrar inte gillade dig? Du skulle nog också känna det som Adnan kände. Adnan vill inte förlora sin flickvän så jag tycker att du ska respektera Adnan. Jag kan inte fatta att du inte har en anledning till att du hatar invandrare.För att du måste väl ha någon anledning för att hata någon.


    Du tyckte om den nya hemtjänsten även om hon inte är svensk. Det verkade ju konstigt. Hemtjänsten var ju snäll och ville prata mer och vara trevlig. Hur kunde du tycka om hemtjänsten när hon kommer från ett annat land? Det verkar som att du gillar trevliga människor även om personen kommer från något annat land. Hoppas att du kan sluta vara rasist. För att det är inte okej att vara det. Jag menar inget illa men jag tycker verkligen att du inte ska vara så rasistisk.


    Om du ska vara rasist då får du tänka så i huvudet.när du träffar någon från ett annat land då tycker jag att du ska visa lite respekt. För att de kan verkligen ta illa upp. Vissa från andra länder har säkert haft det tufft i livet då förtjänar de lite respekt. Det där var allt jag ville säga. Jag hoppas att vi två kan gå och hälsa på Adnan och Malin då kan vi sitta ner och äta middag. Du och adnan kan väl försöka lära varandra. Vi ses snart hoppas jag. Hej då!

    SvaraRadera

  13. Bergsfors- 2004-12-31

    Ronny-Adnan

    Hej Adnan! Min kära vän!

    Det har varit ett tag sen vi pratat! Jag har varit i andra världsdelar kan man säga. Sjuk, full och helt galen de senaste månaderna i mitt liv. Men det är inget särskilt pussel till varför detta händer. Jag har förlorat min dotter och min fru är snart borta också. Jag vill bara säga några saker som jag borde sagt innan. jag vill säga att den gången när jag var i Glömå så misstänkte jag Robert. Ja, jag visste inte att det var Robert då. Jag tyckte att han var lik killen som hjälpte Catrin och jag borde har berättat för dig. Så jag ville säga förlåt att jag inte gav dig den fakta jag borde ha gett dig. Du betydde verkligen allt för Malin och du betydde väldigt mycket för mig med. Du är så intelligent, snäll och hjälpsam. Det finns ingen känsla som kan beskriva hur mycket jag uppskattade att du åkte till Glömå bara för att ta reda på vad som hänt med Malin och för att rädda Erika.


    Kommer du ihåg hjärt infrakten som jag fick? Det berodde inte på att jag druckit för mycket. Det berodde på att jag förlorat mitt enda barn. Jag har försökt hålla in mina känslor men varje dag jag kommer hem faller jag i gråt. Men inte mer om känsliga mig. Jag ville veta hur du har det. Mår du bra? Jag låter dum som frågar men jag kan inte rå för att tänka på dig. Du har varit väldigt tyst på senaste tiden. Jag ser dig inte på pizzerian och varje gång jag kör förbi Universitetet ser jag dig inte med dina vänner. Jag vet att du kanske är ledsen och ditt hjärta är

    brustet men du måste jobba på. Det är vad Malin skulle velat. Tror du Malin skulle bli glad om hon såg dig sitta ensam i ett rum utan framsteg i livet? Snälla Adnan du är en bra kille. Du får inte ge upp ditt liv. Hör av dig snälla. Detta är det sjunde brevet jag skickat till dig och jag börjar bli väldigt orolig.

    Med vänliga hälsningar, Ronny


    SvaraRadera
  14. Brev från Adnan till Ronny
    Bergfors den 10/dec/2006

    Hej Ronny!
    Jag skulle berätta någonting till dig. Från den gången som jag blev Malins pojkvän du litade på mig, du accepterade mig som Malins pojkvän och du var jättesnäll mot mig, du hjälpte mig när jag behövde det gång på gång. det kändes jättebra, även om Malins mamma inte tyckte om mig. Det kändes som du ville att jag och Malin skulle vara ihop för evighet, det kändes som att du tyckte om mig och att jag och Malin passar ihop.
    Ronny! Den dagen som Jocke och Simon kom till pizzerian, jag vet inte vad som kunde ske men jag visste en sak att jag kände mig trygg när du var i pizzerian. Hur som helst jag tycker att du var alltid bakom och redo för att skydda mig och jag är tacksam för det.
    Efter Malin försvann så vet jag inte vad som hände med mig, jag var inte den vanliga Adnan som brukade vara, jag kände mig apatisk det kändes som att det var mitt fel. Du kom till pizzerian med det oroliga utseendet, du mådde inte bra. Jag ville ge dig hopp och att få dig må bra men det såg ut som att ingenting fungerade, jag tyckte synd om dig om att hur skulle du hjälpa Catrin utan Malin samtidigt du jobbar och letar efter henne. Nu var jag orolig för dig med. Sen fick jag veta att du är i sjukhuset, jag kom för att besöka dig jag. Jag fortsatte din väg och tillslut fick jag reda på att hon är död. jag vet inte hur det känns när man förlorar sitt enda barn men det måste vara fruktansvärt. Jag är väldigt ledsen för sorgen. Jag ville mörda Jocke och simon men det kändes inte rätt. Nu tänker jag bara på dig, jag vill att du ska veta jag alltid finns och tänk mig som ditt eget barn. Du har alltid varit hjälpsam men nu är det min tur. Hoppas att du må bättre och komma igång med livet.
    Med de bästa hälsningar//Adnan.

    SvaraRadera
  15. Brev från Samuel till Erika av Omar .
    Ort: Bergfors
    Datum :2009
    Hej! Det är jag Samuel jag är i fängelset pågrund av att jag har sålt och använt droger. Det har varit ett tag sen vi träffades eller pratade nästan 5 år och jag vill prata med dig om sak som hände för länge sen angående den dagen Jag gick bakom ryggen på dig och kysste Andrea. Du har säkert skaffat en ny pojkvän eller gift dig och skaffat barn.

    Men jag vill ändå prata med dig om händelsen och hur jag hamnade i fängelset. Jag vet inte om du förlåter mig eller inte men jag hoppas du gör det. Jag vill inte att du tror att jag är en dålig person för att jag sålde droger. Den riktiga anledningen till att jag sålde droger är att jag såg min mamma dö framför mina ögon och hörde att min pappa hade avlidit pågrund av cancer.

    Så jag blev deprimerad och tog droger för att bli av med det. Det kändes som om att jag blev beroende och började ta och sälja. Jag är inte den personen du tror att jag är på grund av drog saken. Men nu när jag sitter fängslad så kan jag inte träffa dig men jag kan skriva till dig. Den riktiga anledningen till att jag gick bakom ryggen på dig är att jag ville utnyttja tiden med Andrea ensam du vet hur jag var då.

    Jag var otrogen mot nästan alla tjejer jag var ihop med. Jag var bara en idiot när jag var en tonåring och det visste alla men ingen sa åt dig. Så nu ha jag ont om tid pågrund av fängelse rasten och ja ska komma till slutet. Jag vill att du förlåter min jag tvingar inte mig och om du hade chansen kanske komma och prata med mig i fängelset.

    Med vänliga hälsningar//Samuel.

    SvaraRadera
  16. 2006-12-09 Bergsfors.

    Varför? Varför kidnappade du mig? Ville du mig illa eller ville du bara skydda mig från kidnapparen? Jag har fått förklarat för mig av polisen att du antagligen ville skydda mig från Jocke. Du trodde att det var han som hade mördat Emily och Malin.Och för att vi är så lika så trodde du att jag skulle vara hans nästa offer. Om du bara ville mig väl kunde du bara varnat mig eller sagt till polisen? Det var inte nödvändigt att kidnappa mig, inte alls.

    Adnan berättade att polisen vet vem det var som mördade Emily och Malin. Det var Simon, han som bor i huset brevid din morfars torp och han som äger bilen som du såg att någon använde för att plocka upp Malin efter hon hade sprungit ut ur ditt hus. Det var också hos honom jag sökte skydd när… ja, du vet. Han erkände när polisen förhörde honom och han berättade att han älskade Emily och Malin. Han fick nog av att Jocke fick all uppmärksamhet så han kidnappade Emily efter att hon hade varit med Jocke, i all hast så tog han upp en sten och slog henne i huvudet med den och dödade henne. Han kastade ner hennes lik i en övergiven gammal gruva. Detta hände 1996 och det var för tio år sedan. För två år sedan fick han nog utav att Malin inte älskade honom tillbaka och fick då plötsligt syn på henne när hon hade sprungit ut ur ditt hus och såg chansen att kidnappa henne också och lämnade henne död med samma öde som Emily i den kalla gruvan.

    Du har varit borta i två år nu och du är inte misstänkt i fallet med Malin och Emily längre. Varför kommer du inte tillbaka? Du kan inte vara på rymmen från polisen för alltid för vad du gjorde mot mig .Du har gjort någonting som är fel, du får betala för vad du har gjort. Jag vet att du är rädd för att du ska behöva sitta i fängelse i resten av ditt liv, om det var så att du bara ville skydda mig och poliserna det kan korta ner din fängelsetid mycket. Det är väl inte att det är kul att vara på rymmen och jag vill inte att du ska skada någon eller tro att någon annan är i riskzonen bara för att de ser ut som jag. Snälla kom hem, plåga ingen annan som du gjorde med mig.

    Hejdå Robert, hoppas att du väljer att lämna över dig till polisen. Från Erika

    SvaraRadera
  17. 2005/05/06 Bergfors
    Kära Erika!
    Det var länge sen vi träffades och jag skulle gärna vilja se dig så snart möjligt, kanske
    kan vi träffas på lördag.
    jag har hört att det kommer vara bra väder.
    Då kan vi prata ut allt som har hänt med Malin och Jocke och så vidare.
    Men det jag egentligen vill säga är att jag har börjat tycka om dig väldigt mycket nästan så att jag inte vet vad jag ska göra när jag ser dig.
    Jag känner bara att det blir varmt i kroppen och att mitt hjärta pumpar snabbare.
    Jag vill inte gå för snabbt fram men jag skulle bli glad om vi kunde gå till en restaurang och prata ut allt som hänt och lite om oss själva.
    Dessutom skulle jag fråga dig om du vill åka med mig till Stockholm på semester om ungefär en månad.
    Jag har frågat min pappa också om det är okej om vi åker till Stockholm och han sa att han och mamma kunde ta hand om pizzerian själva.
    Det kommer att bli jättekul och vi kommer ungefär vara där i en vecka om du då vill hänga med.
    Jag kan boka ett fint hotell som vi kan bo på den veckan.
    Bara när jag ser ditt fina ansikte så blir jag påmind om Malin och då får jag blandade känslor för att du är så fin och ser ut som Malin och jag känner att jag tycker om dig på det sättet som jag tyckte om Malin men det känns samtidigt fel eftersom hon har gått bort och jag känner att det är mitt fel för hade jag fortsatt vara ihop med henne så skulle inte allt det hända.
    Men jag skulle ändå vilja vara med dig för att få bättre samvete.
    Ja just det jag var nära och glömma bort det, Stig ringde idag och berättade att polisen hade hittat Robert.
    Det var så att han hade åkt och gömt sig i en annan stad men det var inte direkt så smart av han eftersom det var en storstad.
    Men nu har de i alla fall förhört honom och då berättade han att han visste det där om Jocke och Simon och därför försökte han skydda dig på det sättet så att inte samma sak som hände Emily skulle hända dig så han var kär i dig och försökte skydda dig på det konstiga sättet.
    Nu ska jag besöka Malins pappa men tänk över om det där med Stockholm.
    Vi ses Erika ;).

    MVH//Adnan

    SvaraRadera
  18. Bergsfors september 2004
    Hej Robert!

    Det är en del saker jag har gått och grubblat över ända sen i maj då du kidnappade mig och jag rymde för att leta efter hjälp och kom till helt fel hus.
    Varför kidnappade du mig egentligen och varför förföljde du Emily, Malin och mig? Det var ju inte du som hade mördat varken Emily eller Malin och du hade ingen planer på att döda mig. Så varför skulle du kidnappa mig?

    Varför tog du mig till det där hemska huset mitt ute i skogen? Varför var du så snäll mot mig när du hade kidnappat mig? Du band mina händer och fötter men du gav mig mat och dricka. När du hade bundit mig för hårt sa du förlåt men du sa inte förlåt för att du kidnappade mig! Det är sjukt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad var du ute efter?

    Jag var jätterädd och det känns fortfarande som om någon förföljer mig vart jag än går. Hur kunde du lura mig att det var inbrott i morfars hus? Min morfar betyder väldigt mycket för mig och du visste att jag skulle komma om du sa att det hade med honom att göra.

    Jag fattar inte att du fick jobba som hemtjänst. Du blir anställd för att ta hand om de som inte kan ta hand om sig själva och du använder det som en möjlighet att förfölja oskyldiga tjejer. Även om de som anställde dig inte visste nått om att du förföljer tjejer borde de väl märkt att du var skum och att något inte stämde.

    Att du nu bara har rymt ifrån ditt hus i Glömå är helt sjukt! Du har förföljt tre tjejer och kidnappat en tjej och du är inte villig att ta ditt straff! Du har gjort fel och det får du acceptera och sen ta ditt straff!

    Det var nog allt jag hade att säga. Fattar inte ens att jag lägger ner tid på dig efter allt du gjort…
    Arga hälsningar// Erika

    SvaraRadera
  19. Lamija Sefer
    ______________________________ Himlen 2005-12-11
    Hej Erika!
    Du kanske kommer tro att det här är skrivet av någon som vill skämta. Men så är det inte. Om du inte redan gissat vem det här är så är det Malin Olsson. Den andra flickan som blev mördad. Tack vare dig och Adnan vet nu alla vem uslingen som tog livet av mig är. Jag är glad att du är okej men jag vet ändå att du aldrig kommer bli hel igen. Jag menar det är ju svårt att glömma att en sjuk kille har kidnappat dig. Du, jag och Emily, vi kände inte varandra men våra öden är på något sätt samman flätade. Emily är här med mig och hjälper mig med det här brevet. Jag är sjukt dålig på brev för jag brukade ringa på min mobil när jag behövde kontakta folk medan Emily på hennes tid skrev brev. Det är så gammaldags med brev. Men det var antingen på det här sättet jag skulle kontakta dig eller så skulle jag behöva komma till dina drömmar och det är väldigt ansträngande.

    Jag hade tur att få vara ihop med Adnan. En rarare och finare kille finns inte. Det är därför jag vill att just du ska ta hand om honom åt mig. Adnan förändrades på mer än ett sätt när jag dog och jag tror inte att han någonsin kommer bli exakt den samma. Så han behöver någon som vägledare. Jag vill bara att han ska vara lycklig. Vägen till lycka kan vara lång men du ska veta att alla vägar har ett slut.

    Låt mig skriva lite om en kille som inte alls är rar och fin eftersom han för det mesta är galen. Han har en skruv lös, sinnessjuk, helt och hållet tokig. Robert. Jag kan inte klaga på honom över att jag blev dödad av Simon. Men om han inte hade följt efter mig hade jag inte åkt hem till honom och då hade inte Simon fått tag på mig. Om han inte hade kidnappat dig hade du aldrig träffat Joakim, Simon eller Robert själv för den delen. Men att klandra på någon nu är försent. Men lova mig att om ni hittar Robert så ska ni sätta honom i ett mental sjukhus. Den killen har inge vett i skallen.

    Det viktigaste jag ville skriva till dig är att aldrig ge upp hoppet. Oavsett vad så kommer det alltid finnas någon vid din sida, Du måste bara lita på dem,


    Hälsningar från Malin, din ödes vän.

    SvaraRadera

  20. 2004-01-07, Glömå

    SANNINGEN


    Kära Adnan,

    Detta kommer nog vara det sista du hör av mig. I detta brev tänker jag berätta sanningen, vilket du förstjänar. Först och främst vill jag säga förlåt, för allt.


    Du har kanske hört ett rykte om att jag vart gravid. Jag önskar att jag kunde säga detta, att det inte var sant, men, ja, jag blev det. Med Jocke, Joakim Myrstedt. Du hatar mig säkert för detta. Jag skäms. Jag var så dum som gick till honom.

    Han lade något i teet och sedan blev allt suddigt. Jag gjorde det absolut inte medvetet, men jag sårade dig ändå.


    Killen som var vid lasarettet var inte du, jag förstår inte varför jag trodde att det var du. Jag såg dig i ögonen dagen jag anklagade på dig, du var oskyldig. Förlåt. Killen vid lasarettet var förföljaren, Robert Westlund.


    Du kanske undrar vad jag gör här, i Glömå. Robert Westlund har vart min förföljare, jag är här för att få reda på saker och ting, om Robert och allt, men, så klart, blir allt för jävligt. Här är jag, hemma hos Simon och har vart fastspänd. Jag lossnade tejpet från handen, lyckligtvis. Jag har så himla lite tid på mig just nu, han kommer när som helst.


    Shit, Adnan. När du läser detta är jag säkert redan död. Det finns massor att berätta, men jag har så ont om tid. Du kommer kanske inte ens få brevet, vem vet? Någon annan kanske får det? Tänk om ingen får det? Tänk om Simon får tag på brevet, dödar mig och går vidare?


    Jag saknar bergsfors, jag saknar min familj, mina vänner. Jag saknar dig. Jag önskar att jag kunde få spendera mina sista minuter med dig.


    Jag hoppas i alla fall att du får brevet och förlåter mig för allt. Du ska veta, att jag älskar dig, har alltid älskat dig och kommer alltid att göra det, oavsett vad. Förlåt för att jag vart otrogen, alla lögner och allt annat, Adnan. Förlåt.


    Massa kramar,

    Malin

    SvaraRadera

  21. Förföljaren: Brev till en vän

    Hej Adnan

    Jag tänkte prata lite med dig om några saker. Först vill jag berätta varför jag gjorde slut med dig och varför jag inte sa något tidigare. Nu känner jag mig redo för att berätta allt och jag vet att det kommer att såra dig. Jag är så hemskt ledsen över hur det blev och du kanske aldrig förlåter mig. Om du inte förlåter mig så vill jag att du snabbt kommer vidare i livet och blir ihop med någon som verkligen förtjänar dig inte.

    Jag gjorde slut för att jag inte ville att du skulle få reda på att jag är gravid och det är jockes barn. Det bara hände, jag och Jocke stog varandra nära men hur nära vi visste inte förens det var för sent. Just nu är jag på väg till Glömå. Jag har en förföljare som bor i Glömå och nu ska jag ta reda på vem det är. jag är ledsen för det som har hänt mellan oss och jag önskar att vi kan bli ett par när jag kommer tillbaka. Jag är lite rädd men jag måste göra de.

    Jag hoppas att jag kommer tillbaka för att jag vill verkligen att du förlåter mig för att jag älskar dig jättemycket Adnan och om det är ok för dig angående om barnet så vill jag gärna att vi blir ihop igen . Jag älskar dig väldigt mycket och kommer alltid att vara de för du ändrade på hur jag var och jag älskar dig för du gjorde mig som jag är nu och jag vill alltid vara den jag är .önska mig lycka till och att jag kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  22. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera


  23. Detroit, Michigan 8/10-2014



    Hej! Robert här.


    Förlåt för allt jag gjorde, att jag kidnappade dig och förföljde dig ett tag. Jag har ett par bokstäver, inte bara adhd. Jag har också psykiska störningar i min hjärna. Jag har en störd verklighetsuppfattning. Så jag kunde egentligen inte hjälpa det, men jag ville dig bara väl. Allting jag gjorde, gjorde jag för att jag trodde att din pojkvän och dina föräldrar inte tog hand om dig. Nu känner jag mig jättedum, jag ville inte att du skulle känna dig hotad.


    Nu har jag flyttat till Detroit, Michigan. Jag har hittat nya att förfölja, men jag kommer inte att kidnappa dom som jag gjorde med dig. Jag flyttade ifrån Sverige eftersom dina vänner, föräldrar och snuten är efter mig. Jag har sökt hjälp av en som heter Kim, hon jobbar med sådana som mig varje dag, så jag är inte den enda.Jag går till henne varje onsdag och söndag, då sitter vi och pratar om det som har hänt, hon förstår mig.


    Jag har fått jobb på ett företag som levererar medicin, där kör jag truck. Jag har också skaffat vänner ifrån jobbet, Marshall och Martin, dom har stöttat mig mycket och jag har berättat hela min historia. Dom förstod självklart att jag hade problem. Jag bor i en lägenhet med ett rum, lägenheten är inte så jättestor, men den räcker till mig och min hund, en pitbull. Nu har jag bott här i drygt tio år snart, jag trivs verkligen.


    Om några dagar så kommer du att få ett paket av mig, ett “förlåtpaket”. Jag hoppas du gillar det. När du har fått detta så kan du väl skriva tillbaka, det skulle betyda väldigt mycket. Jag hoppas inte att du är förbannad på mig.


    Jag är verkligen ledsen att jag förföljde dig så länge. Hoppas det aldrig händer igen, förlåt Erika.



    Med vänliga hälsningar

    Robert Westerlund







    SvaraRadera

  24. 2008-05-14 hemlig avsändarort

    Simon,
    Fyra år har gått sen sist och hur mycket jag än försökt förtränga dagen då allt flöt samman men inget verkade vettigt har det inte fungerat. Rädslan förföljer mig som en osynlig skugga vart än jag går.
    Jag var i Glömå häromdagen och då var det som om hela upplevelsen spelades om igen, om inte än för den hundrade gången. Men jag gick förbi huset ni höll till i, och kände hela kroppen skaka, jag var så rädd.
    Då tog jag beslutet att skriva till dig, förtvivlat sökande efter svar.
    Jag vill veta varför du stannade kvar hos Jocke, när han var en stor del av att få dig åstadkomma de hemska brotten du begick?


    Först var jag väldigt rädd för Robert, endast pågrund utav de psykopatiska drag han visade. Men nu när jag skriver till dig så inser jag ju att du visade upp ett helt klart liknande beteende.
    Men jag har en klar uppfattning om att ingen människa föds som ond, utan att något under deras uppväxt påverkar dem till vad han blir idag. Så berätta för mig, vad har hänt dig under din?


    Jag minns när du skrek att du skulle döda mig och jag hade nog aldrig varit lika rädd som då, för även under min inlåsta tid hos Robert kände jag inte rädslan stiga lika högt som den gjorde då. Det sista jag vill veta, vilket jag nästan kräver av dig Simon är att berätta, skulle du verkligen döda mig? Det du utsatte mig för gav mig en stark känsla av inte bara rädsla, utan även en svag känsla av resignation. Som om jag hade funnit mig med mitt öde, men ändå ville jag inte ge upp.
    Än idag har jag ingen aning om det jag utsattes av har påverkat mig varken negativt eller positivt. Jag tror knappast jag blivit en starkare person, för jag kan inte gå

    någonstans utan med rädslan hack i häl.



    Jag hoppas du lär dig av vad du har gjort, kanske när du kommer ut från där du sitter inlåst just nu kommer du inte göra om samma misstag igen.
    Men jag kommer aldrig förlåta dig för vad du gjort, och må du leva med ett orent samvete resten av livet för du skall få sona för dina brott. Även om jag aldrig kände varken Emily eller Malin kan jag se hur deras nära och kära än idag lider av vad du har gjort mot dem.
    Farväl, Simon.


    //Erika

    SvaraRadera

  25. 2005-05-01 ort- okänd


    Hej Erika!

    Jag antar att du minns mig, Robert? Vi var ett par, jag försökte rädda dig. vi älskade varandra det gjorde vi! men du förstod det aldrig.


    Jag hade aldrig tänkt att skada dig! Jag undrar om du har tänkt på mig lika mycket som jag har tänkt på dig. Jag älskar dig och du mig, det vet du väl? Jag har tänk på dig mycket, på oss. Jag vill träffa dig igen jag vill att du och jag ska bli ett vi och jag vet att du vill det med! Ska vi inte träffas någon gång du och jag? Så kan du få berätta för mig hur mycket du älskar mig, jag vet hur länge du har velat det! Och jag älskar dig med, mer än allt annat. Men innan vi träffas vill jag ha svar på några frågor som jag har funderat över mycket: Varför rymde du ifrån mig? vi skulle ju få det bra tillsammans, jag skulle aldrig skada dig, den tanken skulle aldrig slå mig, älskling jag lovar!

    Varför blev du rädd för mig? jag gjorde allt jag kunde för att du skulle få det bra!

    Varför gömde du dig när jag tänkte hjälpa dig tillbaka hem?, hem till oss, till vårat hus.
    Och varför,varför rymde du till den där blonda killen han där drogaren, var han verkligen bättre än mig? svara så snabbt du kan så kan vi påbörja våra liv tillsammans, i brevet får du gärna berätta också vart och när du vill att vi ska träffas, saknar dig lika mycket som du saknar mig vi ses snart min vackra ängel, jag är närmare än du tror. med vänliga hälsningar din och föralltid Robert.

    SvaraRadera

  26. $$$$$ Brev $$$$$

    Brev till Simon från Jocke 2014/12/27


    Hej Simon det är Jocke här

    jag vill veta varför du dödade Malin och Emelie ? varför sa du inte till mig att du skulle ta livet av Malin och Emeli? du vet att jag små gillade Malin fortfarande fast om vi hade gjort slut.

    Hur tog du livet att dem använde du några vapen eller något?

    Vart var det någonstans du tog du livet av dem?

    Har du insett att du inte är helt frisk och att du inte mår bra.

    när du kommer ut från fängelset om du kommer du att hålla på med det fortfarande.

    Om du fortsätter med att ta livet av en massa människor så kan jag tyvärr inte vara med dig mera. Så när du kommer ut så om du fortsätter så kommer du att bo själv på gården och ha ingenting att göra och bara sitta där.

    tänka om det hade vara du då hade du inte varit lika kaxig.

    men varför förljde du efter tjejerna hela tiden och du visste ju allting om du är ju bara onormalt att göra något sådant.

    Hur känner du dig egentligen du kan u knappast må bra över de du har gjort.

    Har du någon gång testat att tänka i genom nån gång när du gör något i såfall gör det

    Och du är värd ditt staff över det du har gjort

    Hur många dagar eller år fick du i fängelset.

    Hur är det i fängelset har aldrig varit där är det äkligt och är det mycket bråk och sådant.

    kan du fatta hur Adnan känner sig nu!!!!!

    Han måste vara hur sur som helst och ledsen och hur Malins familj känner sig nu tänk innan du gör något.

    och hur Emilis familj känner sig nu oxå de känner sig säkert som malins föräldrar.



    Men du får väl ha det bra med jag hoppas att du kommer att sluta att ta livet av folk och att du inte säger det till mig asså om du kommer att göra det för annars kan jag tyvärr inte vara mer med dig eftersom jag kan åka ditt för det men du får ha det bra.


    Hälsningar Joakim O,o

    SvaraRadera

  27. Från Erika till Simon. 2009-09-12 Hej Simon. Fem år har gått sen vi sågs och det kommer bli mycket längre men varför dödade du Malin och Emily. Vad var annledningen? Jocke skulle träffa Emily men istället så kommer du och sen slår du henne med en sten i huvudet så hon dör. Varför? Och sen när du märkte att hon hade dött så gömde du kroppen och sen betedde du dig som att inget hade hänt. Har du inga tjänslor? Mailn ville ha hjälp för att hon blev jagad av Robert, du tog upp henne i din bil och sen började du taffsa på henne. Hon gjorde motstånd och du dödade henne. Varför? Du kunde ha slåt henne medvetslös och kastat ut henne ur bilen. Men när jag först hörde vad du hade gjort så tänkte jag att du inte hade nåt hjärta och att du inte bryr dig om andra personer förutom Jocke. Och när jag hade flytt från Robert och kom till din gård så trodde jag att det var säkert. Men jag såg vapnerna och drogerna så vist jag att ni var väre än Robert. Och när du märkte att jag hade skadat Jocke så försökte du mörda mig du slog mig till och med i nacken jag kunnde inte röra mig. Om det inte var tackvare Adnan så skulle jag var död och du skulle sitta inne i 20 extra år. Men varför hängde du med Jocke och du var ju stor och stark och andra tjejer skulle nog gilla dig min istället så använde du våld. Du skulle inte ha behövt göra det som du gjorde men det gjorde du och det är ditt fel.
    Hej då simon och hoppas jag aldrig ser dig och att du har ditt dåligt i fängelsett.

    SvaraRadera

  28. Bergsfors 2014-07-16


    Hej du lilla Simon det är Erika. Jag vill ta upp visa saker med dig som du har gjort.


    Varför var du och Jocke så jävla taskiga mot mig och Malin?

    varför tog du på henne och sen mörda henne asså är du sjuk på riktigt?



    Du måste ju fatta att hon också har ett liv som alla andra hon blev bara 16år.


    Jag vill säga till dig att du ska få mycket hämnd. För du tar mig och slår mig du och Jocke lätt mig INTE ringa hem. Ni trodde ju att jag skulle ringa till polisen du tar med mig till en svinstia och slår mig. Respekt seriöst fatta!


    Det har gått några år nu sen vi träffades och jag har gått runt och tänkt att “tänk så blir jag upphittad” jag har inte vågat gå utanför huset efter det som har hänt. Nu e de år 2014 och vi träffades år 2004 det har gått 10år nu. Jag har inte fått tag på dig tills nu . Jag e inte hemma och skriver utan jag e utomhus jag e inne på ett bibliotek och skriver. Jag kan fortfarande inte fatta vad det var du gjorde?. Jag vill få tag på dig titta face2face med dig och skrika ut allt jag har för jag vet inte själv vad jag tänker längre mår dåligt av det du gjorde mot mig. Men du bodde ju vara stolt för att se oss lida och inte våga ta ett ända steg ute! , Och att du mördade Malin de kan jag inte fatta. Du är så jävla falsk jag e så besviken på dig Simon jag kände dig inte jätte jätte bra men jag vet ändå vilken person du är, Trodde du var ärlig och kunde ta ansvar men nu vet jag att du INTE kan göra de. Så egentligen så vill jag inte bry mig men jag vill att du förklarar för mig varför du gjorde så!. Var de för du inte fick nån eller vad?


    Jag har gjort allt som krävs för att jag ska kunna glömma detta. Nu vill jag att du gör nåt åt saken de är ändå du som e skyldig mig en ursäkt egentligen vill jag inte ha något med dig att göra men jag kan inte bara släppa detta så lätt. Hoppas du får lida för de du har gjort! Detta var allt jag hade att säga hittills.


    Hejdå Simon hoppas du mår bra :) Jag hoppas att du skäms med!

    SvaraRadera

  29. 2007-05- 24


    Hej, Adnan!

    Hur mår du?


    Jag ville tacka dig, för den dagen i Maj då du hjälpte mig från att bli dödad.

    Hur visste du att jag var där?

    Jag har tänkt mycket på vad som har hänt. Just nu sitter jag på mitt rum och tänker på pizzerian och dig. Hur mår din pappa?


    Jag antar att du saknar Malin. det kanske inte är så kul att höra men, jag kände inte Malin men jag tyckte att hon verkade som en mysig och snäll tjej.

    Jag vet inte vem Emily var, men alla vi tre var tydligen lika. Jag vet inte varför Robert Westlund blev så inblandad i detta. Han hade ju inget med mordet att göra, eller hade han det?

    Vet du varför jag hamnade där? Eller har du några tankar?

    Jag fattar inte hur Simon kunde göra så mot Malin och Emily, det var ju helt sjukt.


    Jag skulle inte chansa på att det var Simon som dödat Emily och Malin, kanske för att jag bara hade hört talas om honom eller att han varit för blyg om jag träffat honom.

    Tack igen Adnan för att du hjälpte mig! Jag var så rädd när du stod och siktade med geväret mot Jocke. Var du inte rädd?

    Varför var du där?


    Förlåt att jag inte sa detta innan man allt har bara varit så tufft sedan detta hände och jag har bara mått dåligt. Jag vet inte men du kanske känner ungefär samma sak.

    Jag har inte haft modet att skriva detta och jag har inte vetat om vad jag ska skriva.

    Hoppas att du kan förlåta mig Adnan, jag varit så dum.

    Jag har inte kunnat sova på jätte länge för att varje gång jag somnade så drömde jag om detta. Jag har varit så rädd. Det har kommit upp bilder på Malin och Emily i mitt huvud och jag har inte kunnat hantera det. Jag har bara inte kunnat säga detta till någon annan, så snälla Adnan säg inget.



    Jag skulle gärna vilja träffa dig igen Adnan, för att det var ganska längesen. Det skulle vara skönt för mig att få prata med dig öga mot öga. Om du vill. Om jag ska vara ärlig så saknar jag dig.

    Med vänliga hälsningar Erika

    SvaraRadera
  30. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  31. Göteborg 2005-01-01
    Hej Jocke, Adnan här!
    Jag har tänkt på saker och ting som du gjort mot Malin och det där
    med att du drogade henne och våldtog henne. Jag menar vad tänkte du på?! Det
    var ju inte nödvändigt, eller? Och att du sedan skyddar Simon när du vet att
    han dödat Emelie och Malin. Vad gör du åt det? Inget! Det var som om du inte
    bryr dig överhuvud taget över vad Simon gjort. kan inte heller fatta att du inte sa något till mig. Självklart skulle jag gå till polisen men det skulle vara bättre att Simon satt i fängelse än att han går runt och dödar folk.

    Jag vet dock inte om detta är sant men jag litar på Malin eftersom
    jag läst hennes dagbok och jag läste att du gjorde olämplig saker mot henne. Din
    kusin Simon borde hamna på mentalsjukhus för att döda någon som man gillar
    eller är kär i någon. Om man dödar någon så är man ju inte riktigt klok. Men allt
    började med att de blev kära i dig.
    Du var även sju år äldre än Malin, vilket
    inte är normalt. Jag tycker dock att du gjorde bra ifrån dig när du erkände att
    du våldtagit Malin och att Simon dödat både Emily och Malin. Han kidnappade dem
    och tog dem till en grotta. ASSÅ VA? Inte normalt säger jag bara. Sedan så
    försökte Simon attackera Erika när hon var hos er och det var tur för dig att
    du erkände allt åt mig, annars skulle du vara död nu.
    I alla fall så tycker jag att du gjorde bra ifrån dig som erkänt allt.
    Men i alla fall hoppas du blir bättre och hoppas att du i fortsättningen erkänner allt.

    Det var allt jag hade att säga.
    Hej då/ Adnan

    SvaraRadera

  32. 2014-12-09


    Kära Andrea.

    Jag hade bara tänkt att berätta vad jag tycker om det du gjorde mot mig, det som jag inte sa på cafét. Vad jag tycker om det du gjorde mot mig. Mot din bästa vän. Det du gjorde med Samuel var helt fel. Och jag borde veta. Det var ju det ända du pratade om när vi satt där på cafét. Och bara för att jag inte kom betyder det inte att det är den rätta saken att göra. Och helst inte mot mig.


    Hur skulle du nu känna dig om du hade varit jag. Om jag hade kysst din pojkvän. Men Andrea det var bara för att du inte kom, och sen att du var helt egoistisk också. Istället för att fråga mig hur det var. Jag var ju ändå kidnappad. Hade du kanske glömt det? För du försökte ju bara soppa bort dina spår. Jag fick ju knappt ordet för du pratade hela tiden. Om hur ledsen du var och att du aldrig skulle göra om det och bla bla bla. Jag vet vad du gjorde och det är inte bara att säga förlåt och sen är allt okej. Jag vet att jag sa att det inte var någon fara och att vi är vänner igen men i mitt huvud ville jag bara skrika. Skrika ut hur jag känner och tycker. Men jag säger det nu istället.


    Jag tycker inte att vi borde vara vänner. Det du gjorde mot mig var väldigt elakt och jag kommer nog aldrig att förlåta dig. Du var min bästa vän, och det är inte så man behandlar varandra. Går runt och kysser andras pojkvänner. Jag vet att du inte visste vad jag kände. Jag höll tillbaka det. Men nu är det slut på det. Jag har varit bunden och nersövd. Legat i ett skjul och inte vetat någonting. Inte vart jag var eller om jag ens skulle få komma hem eller om jag någonsin skulle få träffa min familj, och så kommer det någon psykopat som ger mig mat och är snäll. Vad händer näst. Kommer han döda mig? Jag var väldigt rädd och obekväm och det förändrar människor, och det ända det du pratar om är hur ledsen du är för det som hände. Skit i det en stund och ta dig tid att fråga hur jag mår. Sådant gör en kompis. Jag trodde bra om dig Andrea men nu är min tillit för dig borta. Det kommer bli svårt utan dig men också bättre. Så hej då Andrea. Hoppas du inte gör såhär mot någon annan.

    SvaraRadera

  33. 2024/06/13. Hej Erika sorry för allt som ha Jag är ledsen för hur Simon hållt på. Det var inte min ide att göra något av morden. Jag är ledsen för att jag inte har varit trevligare mot dig. Jag borde ha stoppat Jocke och jag är typ skit ledsen för att jag inte gjorde det. Jag vet att det har gått 20 år och att jag aldrig har sagt förlåt men här kommer det. Jag hoppas att minnena inte har plågat dig för mycket. jag vill att vi ska träffas ta en kaffe och bara prata ut.


    Tyvärr så bor jag i karlstad så det kan bli lite svårt att träffas men det löser vi.

    Jag bor där med min flickvän och min lille 2 åriga son. Jag jobbar på ett snickeri så jag är inte så ofta hemma. Jag vill bara att du ska veta att jag har blivit en helt ny person. Jag hänger inte med Simon längre. Han bor i Uppsala och åker runt med sina nya polare och rånar olika affärer. Han tyckte att jag blev tråkig och stack. Jag håller med honom jag har blivit tråkig men det måste vara att jag tar mer annsvar nu eftersom att jag är pappa. Jag har berättat för min flickvän och hon ville först lämna mig men jag övertalade henne att jag har blivit en ny person. Hon litade på mig och sa att om jag får veta att du har gjort något så lämnar jag dig.


    Hur är det med dig? Hur står det till mellan dig och Samuel? Vad jobbar du med? Vart bor du? Har du familj? Är du och Andrea vänner?

    Så detta brevet skriver jag bara för att be om ursäkt och återfå kontakt. Hoppas att vi kan återfå kontakt. Det var typ as kul att ha dig som en vän och jag hoppas att du får det bra i livet och att inget dåligt händer dig och din familj.
    Ha de Erika!

    SvaraRadera

  34. 04-04-24

    Hej Christine!



    Jag vet inte om du kommer läsa detta brev. Jag vet inte om du ens öppnar detta brev för att du inte tycker om mig.

    Men jag skriver ändå till dig för att jag vet vad som har hänt med Malin.

    Jag är ledsen. Jag är ledsen för Malin och allt som har hänt hemma hos er.

    Du vet inte hur jag mår. Du vet inte hur mycket du har sårat mig. Häromdan när jag var hos er hörde jag att du pratade med Malin om att jag var invandrare, att jag och Malin inte ska vara tillsammans. Du sa “ Adnan är inte svensk, ni passar inte ihop”.

    Du har fel. Jag förstår inte varför vi inte kan vara ihop. Vi älskar varandra och tycker om varandra. Men du gjorde mig ledsen och du nedvärderade mig. Man ska inte nedvärdera människor. ALLA människor har lika värde.

    Nu är Malin kidnappad och ingen vet vart hon är. Jag är orolig och saknar henne lika mycket som du. Malin är gemensam för oss två. Jag hoppas att hon är välbehållen och att vi hittar henne snart. Jag har inte gett upp hoppet om att hitta Malin. Malin är stark. Jag vet det, det vet vi båda två.

    Med detta brev vill jag skriva till dig att jag bryr mig om Malin och dig.

    Du är Malins mamma, Malins förebild.

    Christine, jag önskar att du ger oss en chans. Jag vill också ni träffar min familj, för att min familj inte skiljer sig från er.

    Hoppas Malin kommer så fort som möjligt och att vi får en ny chans tillsammans.




    Hälsningar

    Adnan



    SvaraRadera

  35. Bergsfors 04/ 08 /24.

    Hej Simon det är Jocke jag vill bara be om ursäkt för att jag inte berättade för dig att Erika var försvunnen och att jag visste vart Robert hade henne.Jag förstår att du kanske inte vill förlåta mig men om du vill hämnas så vet jag vart Robert Westelund håller hus.Han är vid en lite större stadnågra kilometer här ifrån om du vill kan jag följa med dig och hjälpa dig. när du kommer ut från fängelset så kan vi gå och kolla på fotboll och sedan gå och ta några öl hemma hos mig och prata ut lite om allting.Men när du kommer ut så kan du ringa mig på 0707652388.

    Men du får lova mig att du inte gör något dumt så att du inte åker in igen.För att jag vill inte förlora dig igen.Morfar har något till oss du vet i den gamla kistan på landet jag har fått nyckeln till kistan.Det kanske finns något värdefull i den.Tänk också på det Simon att om du gör något så kanske du inte

    kommer ut någon mer gång du kanske kommer få livs tid i finkan.


    Något jag tycker är att du borde be Adnan om en rejäl förlåtelse och göra honom en kännst. Men jag tror att han inte kommer att förlåta dig men då har du i alla fall bet om ursäkt och försökt att bli förlåten.


    Men du Simon när du får det här brevet så vill jag att du tar och lä

    ser brevet med lugn o ro och kanske en öl och tänker över livet med vänliga hälsningar Jocke.


    SvaraRadera
  36. Jag är välsignad, handlar om mitt äktenskap när Dr. SHARAJA återvände till min man, som skilde sig från mig i 6 månader. Är SANDRA med namn. Även om min mun skulle vara över hela kroppen, räcker det inte för att tacka Dr. SHARAJA för hans hjälp i mitt liv. Min man har skiljt med mig i sex månader och har haft ont och ont utan honom. Så jag söker hjälp överallt, tills jag kom över en blogg om Dr. SHARAJA, kontaktade jag honom online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig 24-48 timmar, om bara mitt hjärta slår fortfarande för honom. Jag trodde på honom, och han lovar att förbereda en stavning för mig och min man. Husand ringde mig precis när Dr. SHARAJA sa. Han ber om ursäkt och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna ... Vänligen alla som läser min artikel där ute som behöver hjälp ska kontakta Dr Sharaja sid via E-post. sharajasid@outlook.com för mer information
    Om du är där, gå igenom det här
    Problemen nedan är han också perfekt i dessa områden ...
    (1) Vill du ha din ex tillbaka?
    (2) Har du alltid dåliga drömmar?
    (3) Vill du marknadsföra ditt kontor?
    (4) Vill du att kvinnorna / männen kör efter dig?
    (5) Vill du ha ett barn?
    (6) Vill du vara rik?
    (7) Vill du knyta din man / fru för att vara?
    din för alltid?
    (8) Behöver du ekonomiskt stöd?

    SvaraRadera
  37. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler men jag bestämde mig för att försöka och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  38. Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade för mig allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Jag förlorade mitt äktenskap efter 2 år och det var en hemsk upplevelse för mig. Min fru lämnade mig och min son och allt hände utanför min kontroll och jag visste aldrig att få människor runt omkring mig konstruerade min fru och vände henne mot mig bara för att jag väljer att bygga min familj och fokusera mer på det. Jag var tvungen att söka hjälp eftersom jag vet att jag inte gjorde något för att mitt äktenskap skulle krascha. Dr Isikolo hjälpte mig och mycket avslöjades för mig om vad som hände. Han förtrollade en kärleksåterförening som knöt ihop min fru och jag igen och hela det onda min familj gjorde mot mig avslöjades. Är tacksam för att mitt hem är tillbaka lyckligare än någonsin och all uppskattning går till Dr Isikolo eftersom han verkligen fixade mina problem strax efter 48 timmar. Bara maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  41. Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  42. Hej vänner. Jag heter Nora Bouman och jag har haft tuffa och hemska upplevelser i mina tidigare relationer och jag väntade verkligen tills jag träffade min man och efter att vi träffades blev vi kära och gifte oss. Efter två år av vår union förändrades han och började bete sig konstigt och lämnade så småningom mig och vår son. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men allt var fruktlöst. Jag kom i kontakt med kommentarerna och vad alla sa om Dr Isikolo. Jag nådde ut till honom och han svarade och gav mig sitt bästa och stöd för att få mitt äktenskap att fungera igen. Det var han som gjorde det känt för mig att min man togs ifrån mig av en annan kvinna och han gjorde en kärleksåterföreningsförtrollning som återförenade oss igen och han kom tillbaka hem till mig och min pojke. Ingen där ute har faktiskt ljugit om Dr Isikolo och hans goda gärningar. Min man kom tillbaka hem 48 timmar efter att han gjort jobbet som utlovat. Nå ut till honom nu och vara säker på att han kommer att hjälpa dig. Du måste maila honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  43. Efter att jag och min man gifte oss flyttade vi till en annan stad och vi fick båda jobb och började arbeta och leva tillsammans lyckligt. Vi hade aldrig några problem förrän en kollega till honom började göra allt hon kan för att få min mans uppmärksamhet. Jag visste aldrig hela tiden vad som hände förrän han började sova ut och hitta på ursäkter. Saker och ting gick utom kontroll och han slutade till slut ta hand om mina behov. Jag visste vid det tillfället att jag behövde hjälp så jag kontaktade Dr Isikolo och förklarade allt för honom. Han berättade för mig allt som har pågått och lovade att fixa problemen åt mig, vilket han gjorde. Han kastade en kärleksåterföreningsförtrollning för mig som återförenade mig och min man och han började bli mannen som jag alltid älskat honom för att vara strax efter 48 timmar som Dr Isikolo arbetade för mig. Vi är båda glada nu och det hade inte varit möjligt om det inte hade varit för Dr Isikolo.Kontakta honom om du behöver hjälp.Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  44. Jag och min fru hade ett missförstånd som ledde till ett stort slagsmål och hon lämnade hemmet och återvände till sin fars hus. Jag lät mina känslor få det bästa av mig och höll mig permanent borta från henne. Saker och ting blev värre när hon började träffa en annan man och jag visste aldrig om det. Jag försökte åtgärda problemet och få henne att återvända hem och hon kom aldrig tillbaka. Jag fick senare reda på allt som har hänt och bestämde mig för att söka hjälp för att fixa mitt äktenskap med henne, vilket fick mig att kontakta Dr Isikolo. Precis som förväntat arbetade han för mig och problemet löstes och jag återförenas med min fru. Hon återvände hem strax efter 48 timmar som utlovat av Dr Isikolo. Jag är honom evigt tacksam för att han löste problemet jag hade i mitt äktenskap. vänligen kontakta honom för snabb och brådskande hjälp, maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på: +23481333261196

    SvaraRadera
  45. Min man hade för vana att alltid sms:a och fixa datum med sina gamla vänner inklusive sina ex. Jag trodde aldrig att det var något problem med sådant förrän han blev känslomässigt tillbakadragen från mig och började bete sig onormalt mot mig och min dotter. Vid det här laget visste jag att jag behövde hjälp akut eftersom jag aldrig ville förlora honom. Dr Isikolo kom till min räddning och problemet var åtgärdat. En av min mans ex lovade att se till att hon skulle ta honom ifrån honom och började manipulera honom att överge mig och min dotter, vilket så småningom skulle ha hänt om Dr Isikolo inte grep in för att hjälpa mig. Strax efter 48 timmar efter att ha åtgärdat problemet blev allt fantastiskt mellan mig och min man och nu har han bett om ursäkt för allt och vi är bra igen. Kontakta Dr Isikolo och tro att han säkert kommer att fixa det problemet åt dig.Maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera